CE Canotaj: România a încheiat competiţia lider în clasamentul pe medalii | 3 de aur, 2 de argint si 2 de bronz

In a doua zi a finalelor (duminica), echipajul masculin de opt plus unu al României, format din Alexandru-Cosmin Macovei, Constantin Adam, Adrian Damii, Sergiu-Vasile Bejan, Vlad-Dragoş Aicoboae, Constantin Radu, Alexandru Matinca, Cristi-Ilie Pîrghie şi Adrian Munteanu, a obţinut medalia de bronz, duminică, la Campionatele Europene de canotaj de la Glasgow.

Medalia de aur a fost obţinută de un echipaj german (05:27.480), iar argintul i-a revenit Olandei (05:29.510).

România a mai câştigat duminică o medalie, argintul la dublu vâsle masculin (Marian Enache/Ionuţ Prundeanu).

Sambata, in prima zi a finalelor, Romania a cucerit 5 medalii.

Medalie de au pentru echipajul feminin de opt plus unu al României la Campionatele Europene de canotaj de la Glasgow.

Echipajul României a fost format din Ioana Vrânceanu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Beatrice-Mădălina Parfenie, Iuliana Popa, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu şi Daniela Druncea.
Locul doi a revenit echipajului din Marea Britanie, iar pe trei s-a clasat Olanda.

 

Si echipajul feminin de dublu rame, format din Mădalina Beres şi Denisa Tîlvescu, a câştigat medalia de aur devasand Olanda şi Italia.

 

In probele masculine echipajul de 4 rame, format din Ştefan-Constantin Berariu, Cosmin Pascari, Ciprian Huc, Mihai-Vasile Ţigănescu au ontinut medalia de aur, terminand cursa inaintea Marii Britanii si a Italiei.

 

Astazi, delegatia Romaniei, a mai obtinut doua medalii, argintul la feminin patru rame şi bronzul la dublu rame masculin.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Sporturi Olimpice»CE Canotaj: România a încheiat competiţia lider în clasamentul pe medalii | 3 de aur, 2 de argint si 2 de bronz

Cauta categorie