Loturile pentru CE de Gimnastica de la Glasgow. Situaţia medicală a lui Drăgulescu nu a permis includerea sa în echipă

Federaţia Română de Gimnastică a anunţat, joi, componenţa loturilor pentru Campionatele Europene de la Glasgow. Pe listă nu se află Marian Drăgulescu, care a protestat în ultima perioadă la MTS, susţinând că este apt de concurs şi că ar trebui să i se ofere dreptul de a concura pe propria răspundere. 

 

“În baza deciziei Institutului Naţional de Medicină Sportivă (singura instituţie are acordă avizul medical de participare la activitatea sportivă de performanţă) situaţia medicală a gimnastului Marian Drăgulescu nu a permis includerea sa în echipă la aceste Campionate Europene”, a precizat, joi, FR de Gimnastică.

 

Campionatele Europene de Gimnastică Artistică masculină, ediţia a 33-a, se vor desfăşura în perioada 9 – 12 august 2018

 

Delegaţia României este formată din următorii gimnaşti seniori: Andrei Muntean, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Ovidiu Prichindel, Robert Ghiuzan şi din gimnaştii juniori: Răzvan Marc, Gabriel Burtănete, Robert Burtănete, Rafael Szabo, Eduard Gavrilă. 

 

Sportivii vor fi însoţiţi de antrenorii Marius Urzică, Adrian Ianculescu, Marius Berbecar, Augustin Pop şi Cornel Burduhosu.

 

Campionatele Europene de Gimnastică Artistică feminină, ediţia a 32-a, se vor desfăşura în perioada 2 – 5 august 2018. 

 

Delegaţia României este formată din următoarele gimnaste senioare: Denisa Golgotă, Anamaria Ocolişan, Carmen Ghiciuc, Laura Iacob, Nica Ivănuş şi din gimnastele junioare: Silviana Sfiringu, Ana-Maria Puiu, Antonia Duţă, Ioana Stănciulescu, Daniela Trică.

Sportivele vor fi însoţite de antrenorii: Nicolae Forminte, Liliana Cosma, Adela Popa, Florin Cotuţiu, Marius Vintilă.

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Sporturi Olimpice»Loturile pentru CE de Gimnastica de la Glasgow. Situaţia medicală a lui Drăgulescu nu a permis includerea sa în echipă

Cauta categorie